Minggu, 02 Maret 2014

Lazy Song (n)

Ini dia episode Siti dan Maemunah akhirnya tayang juga di Show Me Show Us, kali ini Siti dan Maemunah bakalan talking talking about lagu Lazy Song, lagunya bang Bruno Mars. bagi yang suka sama nih lagu woles aja, Siti sama Maemunah cuma talking-talking aja kok. hehe^^

Siti    :Today I don't feel like doing anything
Maemunah    : bukannya mau UN kok malah males ngapa-ngapain?

Siti   : I just wanna lay in my bed
Maemunah    : loh loh, kamu belum bersih-bersih, belum belajar, bukannya mau ngaji ya ntar?Siti    : Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
Maemunah    : loh itu siapa nelfonn? Itu ayah kamuu, kok dimatiin sih hp nya? ampyuunSiti  : 'Cause today I swear I'm not doing anything
Maemunah    : loh loh nah loh, kamu kerasukan jin kiprit dari mana?
Siti  : Uh, I'm gonna kick my feet up then stare at the fan
Maemunah    : Astagfirullah.Siti   :Turn the TV on, throw my hand in my pants
Maemunah    : malah nyalain tipi, woy, sadaaar. Dikasih tau jangan ngeyel doongSiti    : Nobody's gon' tell me I can't
Maemunah   : waduh-___-
Siti    : I'll be lounging on the couch just chilling in my snuggie
Click to MTV so they can teach me how to dugie
'Cause in my castle I'm the freaking man
Oh yes, I said it I said it
I said it 'cause I can
Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything
Nothing at all, (woo hoo) (woo hoo) (hooooo) nothing at all
Tomorrow I'll wake up, do some P90X
Find a really nice girl, have some really nice sex
And she's gonna scream out
This is great
Maemunah   : so what do you think about this song? sutris nih ai disini -_-

Tidak ada komentar:

Posting Komentar