Rabu, 17 April 2013

Let The Sunshine In

Kemarin, tiba-tiba aja keinget pas jaman-jaman SMP, sedikit kangen sama temen-temen somplak itu, hiks hiks. setiap liburan pasti aja selalu ditanyain ke balikpapan apa enggak, huaaa jemput gue doong :((
dan makin shock ketika temen dan adek kelas aku pulang ke balikpapan aaaargghhh tidaak si Salsa sama si Rusy pulang. itu adalah sebuah kecacatan yang sangat cacaaat. eh... kata mama njet sirik buang jauh-jauh,
gak boleh iri iri yaa auul :)

kok jadi ngomongin pulang yaa ? aku juga bingung. ceritanya tuh aku lagi keinget jaman-jaman SMP. waktu dulu pas pelajaran B.Inggris kita sering nonton gitu, kita pernah nonton "The Boys In The Striped Pajamas" itu nontonnya sampe mengharu biru gituu :"" dan film ini pun sukses mengharu biru kan anak-anak kelas pas SMA. terus kita juga pernah nonton film legendaris "The Wizard of Oz" kebetulan adek aku juga punya novelnya, jadi abis baca bisa nonton deh sama temen-temen. daaaan yang paling terngiang-ngiang itu lagunyaaa, abis nonton itu kita demen banget nyanyiin lagunya, eh kemarin juga nge-download lirik + lagunya.

Judulnya Let The Sunshine In
and that's the lyric


Mommy told me something a little kid should know
It's all about the devil and I learned to hate him so
She said he causes trouble when you let him in your room
He'll never ever leave you if your heart is filled with gloom

So let the sun shine in, face it with a grin
Smilers never lose and frowners never win
So let the sun shine in, face it with a grin
Open up your heart and let the sun shine in

When you are unhappy the devil wears a grin
But oh he starts to run in when the light comes prowling in
I know he'll be unhappy 'cause I'll never wear a frown
Maybe if we keep on smiling, he'll get tired of hanging 'round

If I forget to say my prayers the devil jumps with glee
But he feels so awful, awful when he sees me on my knees
So if you feel of trouble and you never seem to move
Just open up your heart and let the sun shine in

So let the sun shine in, face it with a grin
Smilers never lose and frowners never win
So let the sun shine in, face it with a grin
Open up your heart and let the sun shine in

Sun shine in
Sun shine in

Mommy told me someting a little kid should know
It's all about the devil and I learned to hate him so
If I forget to say my prayers the devil jumps with glee
But he feels so awful, awful when he sees me on my knees

So if you feel of trouble and you never seem to move
Just open up your heart and let the sun shine in

So let the sun shine in, face it with a grin
Smilers never lose and frowners never win
So let the sun shine in, face it with a grin
Open up your heart and let the sun shine in

So let the sun shine in, face it with a grin
Smilers never lose and frowners never win
So let the sun shine in, face it with a grin
Open up your heart and let the sun shine in

The sun shine

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar